Hof Babel

Wij, als Familie de Visser, heten u van harte welkom op Hof Babel! Onze boerderij is gelegen in een oase van rust en natuur onder aan de duinen en op loopafstand van het prachtige noordzeestrand de 'Noordduine'. 

Al generaties lang wordt de boerderij gerund als gemengd bedrijf. Vader Hans en moeder Diny hebben het bedrijf overgenomen van zijn ouders. En nu zijn dochter Petra met haar man Jan in het bedrijf gekomen. Het bedrijf wordt toekomstgericht gemaakt en we kijken ernaar uit om meer contact met mensen in ons bedrijf te hebben. Sinds 2018 zijn wij begonnen om ons plan te verwezenlijken met de bouw van deze prachtige luxe vakantieverblijven met ieder een privé tuin op het zuiden. Dit hebben we in 2020/2021 mogen realiseren. De verblijven zijn toekomstbestendig gebouwd doordat ze CO2 neutraal zijn. We wekken onze energie op met zonnepanelen en een combinatie van warmtepompen en zoutboilers levert de warmte tijdens uw verblijf. 

Wij geloven in God. Uit dankbaarheid voor wat Hij ons allemaal geeft houden wij op zondag onze rustdag. Dat houdt in dat wij naar de kerk gaan en dat we deze dag niet aan het werk zijn en geen wisseldag hebben. Deze dag zijn we alleen bereikbaar voor noodgevallen. De andere 6 dagen staan wij heel graag voor u klaar! 

Wij hopen u te ontmoeten op Hof Babel en willen u een vakantie ervaring geven waarin u echt tot rust bent gekomen!

hofbabel
hofbabel

Omgeving

Onze boerderij ligt op nog geen kilometer van Domburg vandaan. U kunt lopend over de duinen naar het hoogste duin van Domburg met uitzicht over bijna heel Walcheren. 

Het is ook zeker de moeite waard om plaatsen als Middelburg en Veere te bezoeken en om heerlijk een dagje te winkelen en te wandelen over de kades. In beide plaatsen is een rijke historie te ontdekken.

Ook de boulevard van Vlissingen is prachtig. Hier kunt u vanuit de auto of onder het genot van een kopje koffie op één van de gezellige terrasjes genieten van het prachtige uitzicht over de Westerschelde en ziet u de grote schepen dicht langs de kust voorbijvaren. 

 

 

We wensen u een fijn verblijf op Hof Babel! 

 

 

 

algemene voorwaarden